Folic Asid

Nak tnye ibu² semua folic asid tuu nak telan atau kemam ehh?? Tuu jea nk tnye tq ibu² semua🥰🥰#pleasehelp #firstmom

11 Các câu trả lời

alamak. kemam sis? sy mkn yg jenis appeton sebelum pregnant. telan je. kalau yg kk bagi,better telan. bau dia tu ya Allah. 😖

2y trước

Klau folic asid yg appeton nyh dye rasa manis-2 manja jea..sy x bley nak telan klau telan msti rse nk muntah sbb tuu kne kemam🤣😂

Kalau yang KK bagi saya telan. Tkde pulak misi suruh kemam. Yg kemam tu vitamin c

2y trước

Ok sis tq

sy hisap sis kemam cam coklat. sedap rasa manis2 je 😆

2y trước

Okay tq

Kemam je sis, kalau sedap bagitahu saya ye hahahaha

2y trước

Sedap kemam dri telan..klau telan rse nk muntah😅😅

nk kemam pun blh asal makan je sis 😂

2y trước

Baikk

saya telan je 😁

Saya telan je sis 🤭

2y trước

Ok sis

telan je sis.. 🤭

2y trước

Baikk

telan

Telan