Esok dah 9 weeks😭🥰

Alhamdulillah🤲🏻🤍Moga dipermudahkan urusan saya dan semua ibu ibu🥰

Esok dah 9 weeks😭🥰
6 Các câu trả lời

Ni scan kat swasta ke? Jelas juga lah gambar scan nya, sy scan kat gov, time scan tu nampak bentuk baby, heartbeat baby. Tp bila print, tak nampak bentuk baby tu. 😅

2y trước

Oo ok tq sis, nnt sy nak try scan kat swasta pula 🥰

Bezaa sehari je kita sis sya 31/8/23 insha allah smoga di permudahkn urusan kita smuaaa aamiin

2y trước

Yeayyy ramai nyaa nti bby merdeka 2023 smoga di permudahkan urusan kita smuaa smpai lahiran siskuu

Sikit lg nak jadi baby merdeka tu hihi amin amin amin

2y trước

Heheh itulah sis🤣

Ehhh sama date ngn sy lahh ...

Sama saya baby merdeka juga ☺️

2y trước

Alhamdulillah 🤲🏻🥰

lbh kurang tarikh kite sis

2y trước

eh salah sy awal bulan 8 😅