prgnt

Saya nak tnay ada x sy p scan doc kata xnmpk bby.. Tp dah delay period 2bln lebih cek upt negatif.. Tnda2 hamil smua ada.. Blh bg pencerahan skt x.

21 Các câu trả lời

brerti sis blum mngndung tu klu msih negtif ..cma sis tdk tatur haid..klu postif bru tu mngndung..

Tp buah dada asyk skt sentuh baju pn skt.. Doc kata tgu 2bln lg cek blk..

Try scan ikut bwh.. ada rasa sakit x kt perut? Kalau ada, takut ectopic pregnancy..

5y trước

Ectopic pregnancy tu kehamilan diluar rahim.. boleh jd juga walaupun upt negatif.. x pun sis ada gangguan hormon yg menyebabkan period delay lama..

Same la dgn sye xdtg period sebulan lebih.. Scan xde pon, cek upt negetif ..

Pernah. Cuba lagi check upt.. Sis 3x check baru +ve.. (bukan check hari2 ye)

5y trước

Yeke.. Kita bru 25hari xpried.. Td check -ve lagi.. Harap2 kita ad keajaiban mcm akk.. Jd masa dah +ve tu usia janjin dah brp week?

Kadang2 lepas 5 minggu or 7 minggu baru nmpk 2 line tu

5y trước

Oh.. Sy rasa dah lbh pd 7mgu kot..

Mcm mana update skrg sis

Mcm mna update akk skrg?

Mungkin tak pregnant?

Dah buat blood test ke?

5y trước

Sy awl² urine positiv tp low.. kn g hospital coz mmg ada kencing manis.. doc ambik darah chek (betaHCG) kalau x silap lah.. hormon mengandung masa tu 400 lebih lps 48 jam ambil lg result 800 lebih.. doc ckp comfirm mengandung..