pregnant tp pendarahan??

Ade sape2 pengalaman cek upt terang tp scan doc xnmpk ape2 lgi..doc kate mgkin msih awal atau kguguran..sbb sy alami pendarahan dah 2 minggu dah..ade yg pengalaman period tp prgnant x??upt terang mnunjukkan janin dah ade ke??

pregnant tp pendarahan??
2 Các câu trả lời

upt 2 line means dah pregnant.. janin mbentuk perlu amik masa.. mula2 ni baru sel brcantum dan mnempel pada dinding rahim..

5y trước

Oo ok terima kasih doakn saya ade rezeki saya ye..risau pendarahan yg berlaku ni..

bunting pelanduk..

5y trước

Apa maksud bunting pelanduk ye?