period delay

sis² kt sini ada x yg mcm sy, dh 13 hri period delay tp bila test upt -ve.. tp perut rsa x selesa kerap kencing dan breast rsa skt...

period delay
12 Các câu trả lời

sy da biase pkai clearblue sb nk taw keputusan accurate.. tak kisah pon klu result -tive, sbb tu semua pengalaman . paling penting kne stay positif dgn segala keputusan. just nk share, 5 bln lpas, sy cek pakai cb stick 4 hari seblom period, n keputusan negative. then sy repeat pakai yg murah ( casette ) 1 hari delay period. keputusan nya skrg sy da masuk 5 month pregnant.

Clear blue tu accurate biasanya..sy pun macam tu juga before, period lewat 2 hari ( period sy sangat teratur ) test utp guna yang murah punya (rm5) dapat negative, test guna clear blue, positive terang pula tu... anyways.. breast sakit tu pun salah satu tanda period juga.. jangan kecewa, try again next time

semalam baru terjadi dekat saya. pagi test guna clear blue -ve. lepas tuh petang sy check balik guna clear blue +ve. mlm terus pegi klinik alhamdullilah betul +ve. sb pagi tuh blue clear sy dh expired

Kalau first try cuba pakai upt yg biasa dulu. Kalau double line baru check untuk confirm pakai clear blue. Jangan terus pakai clear blue sebab mahal, rasa rugi kalau results - ve

saya dh lewat period 6 hari adakah saya hamil...?? test pagi nii...nampak line samar tk clear sangat 😭

4y trước

mcm ade tu

stabilkan hormon dengan Natural Progesterone Cream sis. klu x pregnant akan period mcm biasa

4y trước

bli kt mne produk tu

Check guna air kencing pertama bila bangun tido awal pagi..tu paling accurate

ye ke sis kalau ada Bagus lh tu penantian 2thn 😘

Cube try lagi sok pkai yg lain..atau try lagi sminggu ke

4y trước

Ok sis.. Tgu smgu lg.. Rse frust plk klu cek sok -ve lg

try upt lain . bli yg murah je dlu