hai mommy....

Saya nak tau, boleh ke kalau mase tgh mengandung, kite mandi malam.. Cntoh skrg dgn cuaca yg agk panas, tgh malam pergi basahkan badan atau mandi... Elok ke? Ade x kesan sampingan die? Terima kasih...

9 Các câu trả lời

Boleh je. Saya pun sama kdg mandi tengah malam sebab panas sangat 😅 Tak mandi, tak selesa nak tidur. Dah mandi baru selesa nak tidur

Saya dulu masuk 7 bulan je tiap2 hari mandi tgh malm sbb cuaca panas. Bby keluar alhmduillah tak ada effect pun

Sya klau dh jm 8 mlm keatas sya siram bdn ja.. Takut masuk angin.. Hihi

Sy tpakse mandi mlm sbb kje balik malam.. Ikut shift.. Cmne tu?

blh je sis sy pun buat yg sama kalo x mmg x dpt tdo 😁

Xde mslh pun sis.. boleh je mndi pukul berapa pun..

Boleh sja.. Mandi air panas 😌

xde sampingan pun dekat baby...

5y trước

Tenkiu sis... Sbb sllu mndi tgh mlm, bkn air suam, air biase... Pns sgt...

Boleh saja sis