hai mummy

Hai mummy semua, Nak tanya normal eh kalau dah masuk 25week keatas, Terasa bahangnya. Dah mandi pun still rasa panas. Sampaikan tgh malam pun saya mandi. Orang kata tak elok mandi malam. Tapi saya tak boleh tidur kalau badan ni berpeluh je. Huhuhu ada tak mummy macam saya ni.

1 Trả lời

Tak kira siang malam sis bahangnya. Tak boleh tido langsung even dah mandi sebelum tido. Cuaca skrg panas sangat pun ye jugak 😴