Mandi malam

Boleh ke ibu hamil mandi tengah malam....cuaca panas skrg ni buat rasa sgt tak selesa

3 Các câu trả lời

Org tua dulu2 tak bagi mandi malam kalau mengandung. Takut kembar darah. Sy igt tu hanya org dulu2 je ckp. Sekali betul, akak ipar saya dia selalu mandi mlm wktu mengandung, dlm air ketuban dia ade darah byk.. so kalau sis pns sgt, nak mandi tu jgn selalu ya..

1y trước

Klau dah lewat pukul 1 malam dh pagi, ok je mandi, walaupun cuaca panas, yg tka boleh, start dri mangrib smpai pukul 12 tengah malam. saya tengah mengandung anak kedua, Alhamdulillah. ok ja.

mandi ja kalau rasa badan sehat tak mudah masuk angin. kalau sy memang mandi je, lagi² kalau masuk trimester ke3. tambah tak selesa memanjangg.

mandi jela sis. sye duluu mandi pukul 2 pagii. bru tdo. kalau x, mmg x selesa la