buku pink

Saya nak tanya..nak bukak buku pink Kene bawak apa ya ?? Mohon jawapan .

22 Các câu trả lời

Kalau kk tmpt sy bawak ic je.. Dia xmntak pun dokumen lain. Tp prepare jela kot dia mntak.. Sy bawak je semua hr tu. Sijil nikah, bil air, bil api.. 😅

Sy br bukak pagi td, nurse tu mintak salinan ic laki bini 2 salinan, sijil nikah 2 salinan. Tu je..mungkin bergantung pada tempat juga

Tempat sy minta sekeping gambar pasport kita dan husband, sijil nikah, dan salinan ic. Itu saja. Lain2 nurse tanya secara verbal.

kalau ada scan sndri kt swasta bawak gmbr tu.. upt kne bawak jugak .. ic dgn kad kawin potestet dia mntk..

Nurse minta salinan ic suamiisteri, sijil nikah,bil air/eletrik semasa(utk almt) 😅😇

saya bawak ic, kad nikah je. masa buat tu nurse tak mintak pon kad nikah, saya yang bagi

Pengesahan kehamilan Sijil nikah Ic.. Tp tgk pada tmpt.. Ade tmpt berlainan dye mntk...

IC, sijil nikah (certain KK minta), bil api/air (untuk alamat rumah).

Bil eletrik sebab nak pastikan berada didalam kawasan.yang lain xde.

Mse sy dia mtk ic jek.. Kad nikah xde plak dia mtk. 😂