prosedur bukak buku pink

Salam ,maaf mommy's smua nak tanya kalo nak bukak buku pink apa yang perlu di bawak ya.. #1stbaby

8 Các câu trả lời

Kalau sya di minta oleh nurse jika buka buku pink : 1 , fotostat sijil nikah 2, fotostat IC suami dan isteri 3, gambar suami isteri ukuran pasport Itu jer yg nurse minta kat sya.

kad nikah/sijilnikah, kad pngenalan sndiri, bil api / air utk sah kn alamat

Sy prepare semua yg nak kena ada, tp misi x tengok pun. Terus buat je buku

Xde minta apa pon. Prgi tros buat je

Bwak kad kahwin je klu kt tmpt sy

Sijil kawen Ic suami isteri

5y trước

*salinan ic

Ook tq smua..