buka buku pink

nk tanya kalau nk bukak buku pink.. apa je ya kene bawak utk buka tu.. #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

depends on tempat. saya dulu di KD, bawa IC je. sijil nikah pun dia tak minta. kalau di KKIA yang besar sikit, dia minta bil rumah, IC, sijil nikah salinan & ori, scan kalau ada. kalau belum scan, nanti dia akan scan di KK je.

kena tanya kk tmpt awk dokumen apa yg diperlukan. ada certain kk nak bil letrik/bil air utk confirm alamat tmpt tinggal. ada kk cuma nk salinan sijil nikah saja.

8mo trước

19hb ni repeat scan.. nnti doktor buatkn surat utk buat buku kt kk

sy dlu bawak ic kad nikah je.