Mimpi ular 2 kali ( bilangan ular 2 ekor yg sama )

Hi! Dah dua kali mimpi pasal ular. Yg curiousnya dua dua mimpi tu mimpi 2 ular. Tapi bukan ular yg sama la. Tapi mimpi dgn family besar. Ada org cakap sihir. dah bace ayat jumpa ustaz dah. Tapi boleh jadi ke mimpi 2 macamni petanda kembar 😂😅 . Sebab memang nak kembar sangat. Hahahahaha macam mengarut plk 🤣 #firstbaby #firstmom #ingintahu

7 Các câu trả lời

Selalu tgok youtube, ustaz tegur kalau2 mimpi Ular, xbaik tu. Sis cuba dptkan nasihat segera dgn ustaz/ustazah ya scpt mungkin. Dah tu tengah berisi, takut diapa-apakan kalau mcm ni. Semoga baik2 sahaja ya

ada gangguan tu sis. sblom tido amalkan wudhuk, Al-Fatihah, ayat kerusi, ayat 3qul, 5bismillah, zikir pelindungan dgn kalimat Allah, baca surah Al-Mulk. In Sha Allah tido lena.

kalau kerap better jumpa ustaz . sy dulu mimpi ular jumpa ustaz dia kata terkena sbb ada org dengki . lepas dia buang da tkde mimpi tu . mintk dijauh ye . pk yg baik2

masa mengandung ni mmg akan mmpi pelik2, sbelum tdo tu jgn lupa baca 3 qul sapu kt seluruh badan jdikan pendinding.

Saya awal pregnant dulu selalu mimpi cabut gigi/gigi rosak.😂

saya rajin baca surah2 sepanjang hamil dan ayat kursi

do not put any expectation. biarkan saja tu.