mimpi mimpi

hye mummy .. sy pregnant 16minggu… malam td sy mimpi buruk… mimpi anak lahir telinga besar sebelah.. lepastu sy menyusukan anak tu .. sy takot sgttt… apa nk buat … btol ke mimpi ni petanda xbaik

2 Các câu trả lời

mimpi mainan tidur. biasalah kalau pregnant mimpi buruk sbb hormon kurang stabil. sy pun biasa mimpi tak baik,tp Alhamdulillah anak² sy semua lahir sihat sempurna tanpa apa² komplikasi. berdoa banyak2 ja sis,mudah²an dijauhkan dr syaitan yg mengganggu ibu² hamil

time mngndung ni mmang kbiasaan byk mmpi buruk sist...biarkan mmpi tu brlalu bgitu sja ..jgn ambil ksah ..yg pnting sblum tdur bca pndinding tdur