Result Upt shopee tepat atau tak

Saya nak tanya.. saya beli upt dari shopee rm14 dapat 50 packs.. adakah result dari upt tersebut betul dan tepat ataupun saya patut beli upt dari watson atau guardian utk rsult lagi tepat?

16 Các câu trả lời

Saya mmg standby upt shopee banyak jenis. Sbb murah. Bila satu dah double line, saya try jenis lain pulak untuk kepastian. Setakat ni upt shopee ke eco ke semua okay je. Kalau hormon pregnant takda, takda la double line. Kalau dah ada hormon hcg tu mmg akan double line walaupun samar 😁

Sy pnah dpt false positive dr upt beli dr shopee tu.. yg murah. Igtkan pregnant, skali pegi scan kat swasta, rahim kosong xde ape2 pon dlm tu. Sy x beli da upt shopee, sy beli je upt kat watson n standby clearblue juga dlm 2 gitu.. skrg da pregnant 22 minggu

Tepat je .. sy awal tau pregnant pon berpuluh sy try upt dari shopee .. semua naik double line and memang betul .. now dah 7 months .. kalau semua awak try double line , boleh try clear blue pulak untuk tau dah brpe weeks

insyaAllah tepat sy pun guna beli yg kt shopee.lgstu sy standby dlm 2-3 upt dri watson mcm jenama dip n tell atau disclosure utk yakin kan sy lagi😅..

Saya pregnant dari anak pertama memang guna upt shopee 30 sen 1 strip tak silap. Alhamdulillah tepat. Belum lewat period pun dah dapat line samar.

Boleh pakai tp beli jgk brand lain kat farmasi utk ketepatan, ada bnyk brand murah jgk. Masa test test 2 kali pakai brand yg lain utk kepastian

sama je sis.. ada hormon hcg detact la UPT tu ...mahal murah gitu je.. satu lagi kena pandai baca arahan di plastic supaya tak keliru.

Bagi saya boleh guna tapi saya taknak pecaya 💯 sebab dulu saya selalu dapat line kabur. Buat test darah beta hcg tak pregnant pon

sye beli je dkt shoppe mmg tepat lpastu nk kpastian sye g cek dkt klinik..sye Bli yg dpt byk dlm 1 pack tu

Saya dpt tau pregnant mmg dari upt shopee je cuma akan percaya kalau line dah naik terang bukan samar.