Result Upt shopee tepat atau tak

Saya nak tanya.. saya beli upt dari shopee rm14 dapat 50 packs.. adakah result dari upt tersebut betul dan tepat ataupun saya patut beli upt dari watson atau guardian utk rsult lagi tepat?

16 Các câu trả lời

Boleh je dpt result tepat bila betul-betul pregnant. Saya pun pakai yg murah je. Tepat.

tepat. sbb sy dah biasa sngat check -ve. then bila +ve mmg ok je naik double line.

sye beli upt 50sen stu..beli dkt 10keping..berkesan..alhamdulillah dh 8bln sdh.

beli je dkt watson. dip n tell ade. nk murah ade disclosure. bru rm5

Sama je.Result sama 😀👍🏻

tepat jee sis