Upt yang mana satu valid?

Haii.. saya hari ni DPO 12 . Saya buat upt test guna 2 jenis UPT .. satu beli dh Shopee dan satu lagi beli di Watson. UPT Shopee kluar very very faint line.. UPT watson keluar faint line Tapi jelas.. valid ke x ye? Takut nak mngharap Tapi berharap 😫

Upt yang mana satu valid?
3 Các câu trả lời

Hi, puan diharap bersabar. Mungkin sensitiviti UPT tersebut berbeza. Boleh cuba jenama Clearblue. Puan dicadangkan mengambil semula ujian UPT selepas sebulan lewat period untuk kepastian. Jika +ve tahniah, puan boleh ke klinik untuk pengesahan kehamilan.

sis, mcm mna sis pregnant x?

better beli clear blue