Barang Baby

Hi saya nak tanya pendapat tentang beli keperluan baby. Kalau saya start beli bila masuk 2nd trimester 4/5 bulan boleh je kan? Sebab org tua kan cakap jangan beli awal sgt. Tapi kite anak first jadi excited nak membeli. Lagi satu carseat dan stroller tu elok beli waktu baby dah lahir atau boleh je beli sekali dgn keperluan dia?

1 Trả lời

memang perlu kot sbab nya kita tak perlu keluarkan jumlah duit yg banyak utk beli sekali harung beli la skit2 nt dah 7-8 bulan brg semua dah lengkap