SUNTIKAN KANCING GIGI

saya nak tanya normal ke tempat injection kancing gigi di bahu ni jadi bengkak dan sakit mula sakit dari malam tadi hingga la ke hari ini..

25 Các câu trả lời

Normal, saya sampai nak angkat tangan rasa berat je kat bahu...biasalah tu, kalau bengkak jgn letak minyak panas or air panas. Tapi letak ais bg kurang rasa sakit tadi.

Normal.. Dulu saya diberitahu, waktu ubat disuntik memang sakit.. Lepas tu bahu boleh sakot dlm masa seminggu . Kalau bengkak, tuam air suam

Samaaaa...semalam cucuk yg pertama....malam tadi start sakit sampai skg...lenguh nak angkat ke baring sebelah dia ke....😅

Emm normal. Tangan rs sakit kan. Sy nasib x bengkak tp tangan sengal smp x blh nk agkt. Dlm dua hari dia hilang.

Sy seminggu tu br hlg bengkak,tgn mmg belah tu kna injection ssh mo angkat,tersentuh sikit pun rasa sgt skt

Yep. Normal.. Saya sakit dlm 3 4 ari campur bengkak bgian inject.. Nt lelama gatal pulak

Suntikan Kancing gigi ni brp week?..dan apa tujuan suntikan tu..maaf 1st time pregy..xtau

4y trước

Xpe.. Nt check up awk tanya nurse ye

Nurse x beritahu ke Lps kena suntikan tgn mmg akn rasa kebas Dan lenguh2

Normal ada rasa sakit bengkak untuk few days lepas tu ok dah

Boleh sy tau kandungan berapa week ye bru kena suntikan ni?

4y trước

21 weeks...