injection kancing gigi..

2.7.2019 aritu injet kancing gigi.. Sampai sekarang masih sakit lagi tangan ni... ?? Memang lama ke baru nak ok ye?

35 Các câu trả lời

Ikut pada anti body juga sis, saya kena aritu sampai demam dan bisa 1 badan, rasa kebas dan sengal tu dlm seminggu juga baru hilang, tapi kalau sis rasa ada tindak balas yg boleh memudaratkan boleh prefer nurse atau doc ye

Saya dulu lebih kurang seminggu. Sis jangan lupa perhatikan tanda-tanda ini juga okay lepas cucuk itu? https://my.theasianparent.com/kancing-gigi

Saya dari anak pertama n ngah preggy ni cucuk 2 hari je kebas2 . Tangan kene banyak gerak2 lau diam jee memang makin lama sakit yr

Ade org lame. Sy 5 hari baru hilang. Second injection nurse tu buat x sakit pun time cck n sakit bbrp jam je. Ats tukang ccuk jugak kut

5y trước

Oh ye ke.. Tq sis.. 😊😊😊

saya pun sama.. sebelum ni ok je.. sehari dah ok..ni berhari hari..semua depend on tindak balas dengan badan kita..lepas tu ok

Kalau sy mse 1st injection nk dkt 2 mnggu bru okay tangn..mse 2nd injection just 2 3 hari je rasa lenguh2 n sakit..

Sakit tu memang biasa. Sebab tu nurse akan inject sebelah kiri. Kalau sakit teramat sgt tu, better refer doc.

Ikut pda bdn stgh shri dua shj. Y pentg hri ptma cck jgn mndi. Rsauu dmm dll . Mmg skit and rsa lenguh skit.

saya 2 minggu sakit, lenguh2 badan. kadang tidur terlanggar suami pun boleh menangis sebab sakit. huhuhuhu

saya lma gak dlu sis. rsenye smggu bru ilang. tgn lenguh. nk angkt tgn sdai kain pun skt