Breastfeed

hi, Saya nak tanya.. baby masa teruk kena kuning aritu, sy berhenti sekejap susu badan. Masa baby ari ke 10 stop. susu sy pam n simpan. stok simpanan hbis. susu badan dh kurang sgt. sy nak bf baby sy semula untuk imun dia.. Dalam grup ni ada tahu tak mcmna nak banyakkan susu badan semula? bantu sy. sian baby.. ?.. skrg dia minum Lactogen.

2 Các câu trả lời

Hurm ..mkn kurma dan aprikot. Atau g klnik or farmasi tanya pil tuk boost susu badan.. in shaa Allah dia akn reset n setting balik susu tuk jd byk...sy tw ritu sbb ada doc pakar bgtw..klu nk nyusu bby lm smpai 2 taun tetb andai kata susu xbyk or otw xde..suh mkn pil boost susu...

5y trước

Most wlcme😉✌

Boleh beli ubat kat farmasi

5y trước

ok.. sy try tanya farmasi.. arap sgt susu boost semula