Tips untuk pregnant

Saya nak mintak tips supaya mudah lekat sebab dh 3 bulan saya cuba tapi tak dapat hasil, kadang-kadang down sbb org lain kawin terus lekat

30 Các câu trả lời

paling utama, elakkan stress. tukar corak pemakanan juga kalau boleh. check kesuburan laki isteri kt klinik. dan boleh monitor waktu subur guna opk. jangan bandingkan dgn org lain. rezeki orang tk semua sama timing. bila selalu compare, jadi stress lah down lah, kadang punca lambat lekat juga. jangan letak expectation kalau boleh.