Susah lekat

Hai,ada tak yg macam saya masa mula2 cepat je lekat.. lepas keguguran 16 weeks tahun lepas susah pulak nak lekat balik..sekarang dh 7 bulan lebih try tak lekat2 lagi..Kadang nangis sendiri bila period delay 4 hari tp last2 period pulak😣tengok org lain lepas gugur terus lekat balik..lepastu terfikir pulak kemungkinan tiub sy tersumbat😅sekadar luahan sbb selama ni pendam sorang2..

4 Các câu trả lời

Sy 2 tahun baru lekat balik sis. Sabar ye. Jgn stress. Allah bg pada waktu yg tepat

2y trước

sy pn lps 2 thn.. menunggu tu mmg tmpoh yg ajar utk bsabar..what else yg kita ada kan?

allah jgn stress doaa sampai masa allah tahu bilaa awak btul2 mampu

dah try ambik supplements utk kesuburan?

try jumpa doktor