Tips mudah lekat

Ada tips untuk mudah lekat 2nd baby tak? First baby girl, kejap je lekat Ni tengah ttc 2nd baby. Nak boy pulak kalau dapat. Saya takde masalah period atau penyakit lain. Period regular tiap bulan. Ada tips tak?

2 Các câu trả lời

sebelum ni pernah baca, puasa bersama 2@3 hari sebelum hari peak ovulasi, bersama sewaktu hari peak ovulasi. boleh cuba beli ovulation test kit. apapon ini cuma ikhtiar dan usaha, doa byk² insyaAllah👍

Kena tahu waktu betul2 subur... Second, Waktu bersama tu kita yang puas dulu.. Baru suami.. Ketiga, tusukan yang dalam semasa klimaks suami.. Lain2 tak sure mcm mana..