Berpisah ketika hamil?

Saya mengandung 4bulan. Alhamdulillah sy tiada alahan. Cuma emosi saja yg sgt tidak stabil. Suami pula asyik lepak, main game, baca komik, & tido bila punya waktu lapang. Saya dh xtahan. Hampir setiap hari menangis. Sudah diluah, masih lagi tetap mcm tu. Dalam kepala skrg satu je yg sy fikir. Sy ingin berpisah. Ada ibu2 berpengalaman berpisah ketika hamil? Bantu sy

2 Các câu trả lời

Ya allah mommy,,sabar,tenang kan diri,,jgn ikut sgt perasaan tu,,org pregnant mmg Nak perhatian saya faham tu! Jgn buat keputusan bila tgh marah sedih, nanti menyesal. Tip: cuba jgn fikir sgt dia tak layan mommy,mommy buat je bnde lain,jgn kesah kan dia,buat baik je selalu.

Fikirkan anak dulu. Jangan ikut perasaan