Perasaan sedih..

Harini husband cite pasal mimpi dia. Dia kata dalam mimpi tu sy dengn dia berpisah. Husband sendiri yg lepaskan sy dalam mimpi tu.. Tapi kenapa sy rasa sedih sangat2 . biasa cite mimpi sy oky je .. Memng mcm ni ke perasaan tengah mengandung? Sy nanges sampai teresak esak 😭😭

2 Các câu trả lời

Sy pun mcm tu, sensitif sngat masa pregnant ni. suami tanya masih pening kepala ke? smbil urut2 kepala sya tu pun air mata dah start dahhh 🤣 tak boleh control hahah. Pernah skali suami tak makan sekali , dia suruh sya makan dulu tapi dia dduk teman cuma dia tak makan je la. tapi sya taknak dia tak makan, sy nak dia makan skali jugak. sy dh start nangis teresak2 , teruk nya. rasa malu jugak tpi tak boleh control hahahha mmg rasa sedihnya tu macam kena tggal orang 🤣

sy pulak time pregnant mimpi husband curang. banyak kali jugak mimpi macam tu, bangun je dari tidur terus nangis2, kadang husband kat sebelah sedap tidur, kita marah dia 🤣 kadang tidur siang, bangun tidur terus call husband nangis, sampai husband dah lali 🤣. habis je pregnant, takde pulak mimpi tu