Emosi tak stabil

Kandungan pertama sy sekarang sudah 7bulan. Sy tiada alahan, cuma satu je masalah sy, emosi sangat lah tidak stabil. Terutama bila waktu malam. Kadang2 tiba2 je rasa nk menangis. Dari awal kehamilan berlarutan sehingga sekarang. Padahal kandungan ini amat sy nantikan. Ade ke ibu2 yang pernah mengalami unstable emotion mcm sy? Apakah kelak memberi kesan pada bayi?

1 Trả lời

Cari punca kena mommy sedih. Mesti ada sesuatu yang mommy fikir. Selalulah buka selawat atau surah. Jangan biar jiwa kosong. Lepas bersalin emosi lagi senang terganggu mommy. Mommy kena belajar tanganinya sekarang.