Cara melegakan sembelit

Saya mengalami masalah sembelit yg agak teruk sewaktu hamil. Macam-macam jenis makanan, minuman & supplement saya dah cuba namun tidak berkesan namun masalah sembelit ini dapat diatasi setelah sy makan biskut Jacobs Hi Fibre. Mudah nak membuang najis tanpa perlu meneran. Ibu-ibu boleh cuba ya. Harga sekotak RM 13.90. Lebih jimat.

Cara melegakan sembelit
16 Các câu trả lời

Tq sis bagi info. Saya suka

5y trước

Sama-sama sis.. sy harap dpt bermanfaat utk ibu2 yg mengalami masalah sama m sy..