Induce

Saya due hari rabu ni.. Lagi 2hari je due tp ramai cakap perot tggi lagi... Mmg tkde rase tanda² nak bersalin lagi je walau hari dh dekat.. Hmm kalau la kena induce saya tak thu cmne rase.. Hmm sakit tak induce? Perasaan skrg bercampur baur sakit ke tidak mcm natural birth ???

17 Các câu trả lời

Saya perut xjatuh, wlwpun hri nk bersalin, saya bersalin 13/3 , due 27/3 ... Semua kuasa Allah sis

5y trước

Yaa sis, alhamdulillah saya lahirkan ank pertama umo 20thn, hanya 1jahitan sahaja wlwpun bersalin masa 6-7cm ja laluan terbuka