Takut kena induce 😂

Baby still selesa dalam perut takmau keluar harini dah 39w1d, kalau tak keluar jugak before khamis ni kena induce. Ramai cakap sakit dari rasa nak bersalin natural yeke? Sebab anak first dulu turun tanda secara natural so takde pengalaman induce #secondbaby

1 Trả lời

hahahaha 38week6day xde tanda2. cuma tadi dah jumpa docter swasta checkup weekly dia check laluan 1.5cm last week 1 cm. tadi dia cuba tarik dan buka laluan skrng tgh sakit pinggang perut mengeras tapi xde tanda lain menunggy jelah. anak ke 4. anak first belon anak second drip lepas bukaan 3cm 2 day anak third air ketuban kurang check3 xde bukaan besok pagi sblm induce sndiri ada bukaan4cm drip juga skrng penat dh buat senaman semua tawakal jelah