Pendarahan

Saya dh 12 week hari nie saya ada pendarahan bnyk darah beku gi hospital tgkk bby alhmdulillah bby ok just uri rendah ada tak sapa2 perna alami mcm saya alami semua ok ke nty saya tkut

3 Các câu trả lời

mcm saya. hbis 3 bulan cukup bru hilang drh tuu,. and lastly kndungan gugur 5bln. rsau gak. bnykkan bedrest dan jgn buat kerja langsung kalau boleh, jgn fikir bnyk tkut jdi mcm saya. ingat awal. jaga diri ibu, smoga kndungan slmt smp brsalin.

sy skrng mengalami situasi macam sis. boleh sy tahu macam mane keadaan kandungan sis sekarang?

Tiada pengalaman. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat