Pendarahan

Sy nak tanya week 32 sy ada pendarahan Mula2 warna coklat mcm darah hujung2 period. Lama2 jd warna fresh blood mcm period tu. Dah gi hosp tp Dr pun tak sure darah apa. Just kata darah lama melekat. Ada x pengalaman yg mcm sy?

2 Các câu trả lời

Saya pun sama pendarahan pada minggu ke 29 pergi hospital pun tak tahu punca dari mana darah tu n scan semua okay admit kena 3 hari n minggu ke 32 ada lagi pendarahan baby still active.

11mo trước

Sis, mcm mana la sda keadaan lpstu? Baby ok x lpstu?

p klinik swasta pulak kalau darah masih xbhenti,second opinion dr doktor yg berbeza penting...kalau bukan placenta previa ,mungkin ada punca lain..btw,take care ok..