Lendir takde color coklat2, tapi bau darah???

Saya dah 29minggu 5hari. Bangun subuh lepas buang air, sya rasa macam ada cecair suam2 keluar, bila lap dengan tuala ada macam lendir keputihan cair cair, takde warna coklat2 darah tu, tapi ada bau2 darah. Malam tadi takde rasa sakit contraction apa2. First time keluar lendir macam keputihan, time 28minggu. Jadi ni dah second time keluar. Tapi keluar pagi tu je lah, sekali lap, then takde dah 😅 Saya baca dekat sini ramai yang keluar lendir CAMPUR coklat2, saya punya ni sama je ke? Tengah confuse je ni. Sesiapa ada pengalaman sama boleh share 🥰 #ingintahu #firstbaby #firstmom #seriusnanya #bantusharing

3 Các câu trả lời

kalau awak was2 lebih baik awak refer doctor. kalau awak bersalin sekarang baby awak dlm kategori prematured. nnt kena tahan ward utk pemantauan

1y trước

kalau boleh pergi cepat tau. jgn lmbt2 na

Better jumpa doktor. Takut ketuban leaking. Bahaya untuk baby

better pergi cek