Cecair coklat semasa bersama

Mintak maaf topik agak sensitif. Tapi saya risau sebab saya baru 11 week pregnancy tiba2 masa bersama cecair yg keluar warna coklat2 cair bukan putih jernih macam biasa. Bukan sikit tapi bila lap memg semua coklat cair. Tak sakit cuma risau. Benda ni normal ke?

2 Các câu trả lời

Better g hosp.. Sy ms 6 week lps bsma suami kluar darah coklat.. G hosp n scan, doktor kata ok.. Die suruh dtg lg 2 minggu.. Tp dlm ms yg sama still rs xsdp, dkt pad @ sluar dlm xde drh coklat tp bila sy lap ngn tisu msh coklat.. Minggu ke 8 gugur.. Alhmdulillah skrg peknen blik 9 week.. Bjga2 n elak bsma suami

11mo trước

sis, blh share tak cane sis survive tu? sis buat ape je dalam masa 2 minggu tu ya?

norml jga tu sis

5y trước

Takde bau jugak. Cuma risau sangat sebab bila lap jafi coklat kainnya