Lendir putih cair sangat sangat

Hi salam nak tanya, pagi tadi saya lepas mandi.. Tengah lap lap badan tertiba keluar cecair warna putih macam hingus.. Sedangkan saya period dah lepas.. Siapa yang tau x kenapa? ##ingintahu #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

5 Các câu trả lời

lepas period kalau keluar cecair jernih mcm tu org panggil egg white, tanda tgah subur.. boleh bersama suami, high chance pregnant..

9mo trước

Ouh tq bagi info

Kalau lepas period, cecair putih macam hingus/ eggwhite tu tandanya tengah peak ovulation. Subur sangat masa tu

most probably badan sis otw nak subur.

maybe otw nak subur

mungkin keputihan