Nak Tanya

Saya dah 22 weeks, harini seharian join staffday dekat desaru.. Tibe2 petang tgk ade bleeding.. Tapi sya xde pon join aktiviti.. Just duduk tepi je tgk kn diaorg.. Normal ke kalau bleeding mcm tu? Sbb tibe2 jek bleeding.. Dalam fikiran dah risaukn bby, tapi husband suruh tgu smpai besok.. Xde rase bby gerak lagi setakat ni.. Sebelum ni dah 2 kali bleeding mase awal2 pregnant... Macam mana yaaa??

5 Các câu trả lời

Jumpa doktor segera

5y trước

Tu lah sbb sebelum ni pernah bleeding n xde pape jd.. Emosi btol kite jdnye 😔