sakit di faraj

saya dah 1bulan lebih dalam pantang , dekat nak habis dah . baruni gi check sebulan , doktor kata jahitan dah cantum cantik dah . tapi kenapa bila saya duduk atau baring , nak bangun berdiri faraj rasa macam sakit macam kena tekan ye ? takutla pulak , risau #seriusnanya #pleasehelp peranakan jatuh ke apa haha

1 Trả lời

x tanya doktor?

2y trước

taktanya la pulak sebab lepas check sebulan tu baru rasa sakit . pastu dia check saya dah datang period . tapi saya masih was was sma ada ni period atau masih darah nifas . sebab sebelumni darah nifas saya warna kuning pastu turun warna merah balik . bila tanya doktor , dia kata ni period . tapi setahu saya saya takpernah period banyak selama beberapa hari . selalunya dua hari je banyak , lepastu sikit sikitje