Jahitan renggang hari 46

Salam nak tanya, siapa ada pengalaman saya dah 46 hari bersalin normal. Jahitan episiotomi dah cantum tapi tiba tiba renggang lepas duduk. Benang masih lagi ada,cuma jhitan renggang. Ada tips tak,penat dah asyik kene kepit dan terbaring. Trauma nak duduk

1 Trả lời

Macam sy lasak masa pantang dulu. So jahitan tu nampak renggang. Sy sapu dgn gel dlm gambar tu. Lepas je mandi atau buang air sy sapu lepas tu keringkan depan kipas. Lama2 jahitan tu akan bercantum. Tapi sapu nipis2 ye.

3y trước

Semoga cepat elok je jahitan tu 😊