nak tanya

Kaki bengkak susah nak berjalan Dan berdiri kenapa?? Dekat sebulan dah macam ni,Rasa sakit sangat bila paksa berdiri sampai menangis menahan sakit

2 Các câu trả lời

Pregnant ke sis? Bila berbaring cuba tinggikan sedikit kedudukan kaki dan bila duduk elakkan bersilang kaki, atau tindih kaki.

5y trước

Tapi Tu,dah nak sebulan dah hadapi nei Pergi jumpa dokter kata mmg biase lh Bagi ubt tahan Tpi sampai bilaaa

Pregnant?

5y trước

Terima kasih ea Dh nak sebulan dah mghidap sakit kki nei Dh xthu nk buat mcm mne dah