Duduk bersila selepas pantang

Hi, sy dah bersalin 53 hari secara normal dan ada jahitan. Last cek jahitan sebelum habis pantang. Biasa bila boleh duduk bersila semula ye? Janggal rasa dia duduk bersimpuh sambil lipat baju. Ni lagi nak balik kampung raya lagi banyak duduk bersila.

3 Các câu trả lời

saya 2 mnggu lepas pantang dah bersila . mulanya bersila sebab mamai menyusu anak pukul 3 pagi last last teruskan je 🤣🤣

6mo trước

betul sis . dah tak rasa sakit sy bersila je

saja nak kongsi, saya lepas bersalin terus duduk bersila orang kiri kanan tengok jak tapi syukur jahitan oksaja

bila2 awak rasa dah berani