6weeks 2 days

Saya cuba puasa hari ni alhamdulillah berjaya, and kena banyak rehat jugak.. alahan pun takde. Tapi husband saya satu hari ni tiba2 jadi pening and tak boleh bangun, sebelum sahur & selepas berbuka dah makan and amik paracetamol pun tak hilang😭 risau tapi check suhu normal, agak2 ni kira alahan dah pindah kat husband ke? ada tak kat sini yg pengalaman husband pun dapat alahan? #ingintahu

1 Trả lời

1st day puasa, biasalah melepet bg sbhgn orang. Nanti beberapa hari ok lah tu. Ada sebab, tapi sy tak reti explain. Ia berkaitan dgn kadar gula dlm darah.