Tips

Saya baru je tau saya pregnant setelah 40 hari berkahwin. Ada tips tak untuk yang kali pertama mcm saya. Sekarang saya dah mula rasa mual dan perut saya cramp.

4 Các câu trả lời

Baru² ni memang kena Jaga elok². Jangan buat kerja berat, Jaga makan . Jangan stress. Just enjoy your pregnancy journey 🥰

Jangan lasak2 & angkat berat. Boleh makan asid folik. Beli kat farmasi

Byk mknn bkhasiat, buah dan sayuran hijau.. Mknn sunnah jgn lupa

Jaga mkn. Jgn stress. Jgn buat kerja berat.