Tips hilangkan mual

Boleh bagi tips hilangkan rasa mual dan perut keep lapar? 5weeks pregnant 🥹

2 Các câu trả lời

Tak boleh hilangkan, just legakan je. Saya guna balm yg bau sesuai. Kerap lapar tu, makan makanan tinggi protein dan lemak sihat atau portion nutrien yg lengkap dan betul mcm suku2 separuh anjuran KKM. Minum air kosong secukupnya.

pagi jangan skip makan...makanlah ape2 wlaupon sikit... mual2 tu kalo akk mmg duk hiduu minyak cap kapak je..pastuu kemam asam...tu jee bagi LEGA SIKIT 🤣

8mo trước

megi tu seelokknyaa elakkan...sbb mmg tak bagos kan...tapi kalo terhinginn sgt mkn laa sikit🤣