TIPS

Boleh tak bg tips hilang mual, xtahan dah asyik rasa mual spnjang hari ?

2 Các câu trả lời

Sy hadap je masa kena alahan teruk.. Sbb dh bermacam cara try tp still xok. Dh masuk week 12 baru blh mkn nasi.. Itu pon mkn 2, 3 suap muntah. Berat turun mendadak... Sy byk bergantung dgn biskut, kurma & jus delima. Mknan lain byk yg xleh nk terima. Pastu sy byk tido nk bg hilang mual... Tu jela yg mampu.

Kna jumpe dr dpt kan ubat t.maxalon,veloxin...saya alahan mcm2 dh cuba.last2 minum air leman bru ok sikit.air halia pom x jln.pening abg doktor saya..