Pati Ikan Haruan

Saya baru hbs pantang...boleh ke minum pati ikan haruan...tp saya takut sbb czer haritu buat saya fobia..

4 Các câu trả lời

Elakkan puan dri minum pati haruan..saya kerja dlm bilik bedah patient caeser kebanyakn yg minum pati haruan akn menyebabkn pelekatan antara organ dlm perut..nnti klau next caeser ssh nk kluarkn bby dan boleh bahayakan puan jugak..kmgkinan akn bleeding..ad kes pelekatan dengan pundi kencing..msa caeser pundi kencing cedera sekali..bla tnya patient mmg ad minun pati ikan haruan..dktr pn ad nasihatkn ibu2 caeser supaya tidak minum pati ikan haruan..

4y trước

boleh tolong saya tak ?

Jgn minum puan.. Biar luka baik dgn sendri bukan dgn bantuan pati haruan.. Mkn pati haruan atau ikan haruan mmg akn cepatkan luka sembuh tp risiko organ dalaman melekat

Czer tak digalakkan minum Pati ikan haruan puan sebab takut gatal di bahagian jahitan

bykkn makan buah sunquik utk luka cpt sembuh.. elakkn pati haruan tu