Ikan Pati Haruan

Mommies smua.. Sy nk tnya.. Ble tk lpas bsalin kta mnum ikan Pati haruan??

5 Các câu trả lời

saya minum 3 botol kecil tu je pati haruan, ok je la tapi x sedap jadi saya tak habiskan. ok je, x de allergy ke apa. tapi mmg saya makan banyak orange. dan rendam dalam air garam kita punya jahitan tu atau koyakan. 2 minggu da ok jahitan. cuma pati ikan haruan akan sembuhkan luka cepat yg kulit atas, kulit dalam still luka lagi jadi kena jaga jugak.

4y trước

boleh kalau tak allergic. czer yg x bagus minum.

Kenapa nak makan pati ikan haruan? Kenapa tak makan je ikan haruan tuh. It’s way better and recommended.

yg sy baca2 klu czer x bole doc x bg mnum pati haruan ka apa cmtu..

Xdgalakan sis...nk cpt luka sembuh mkn limau sunkist lg bagus..

Xdgalakan..