hyperamesis gravidarum

saya baru 10weeks . kne muntah teruk . admited hspital . potasium low . . urine ketone 4+ . now still rasa mual .byk sgt angin. tp dah bkurangan . ade yg muntah/mual/loya teruk mcm saya ??

2 Các câu trả lời

Sama la saya..td p klinik dktr cek ketone sy high/ gelap..dia buat surat p hospital..tp sy xpergi pun sbb nanti kena warded lama..anak kecik lg😞

5y trước

Oyeke . Pegi klnik biasa lah . Minta drip air sket . Dlm 2botol ke . Bahaya jugak . Takut kidney kita pulak prob kan . Alhamdulillah . Saya dah lepas fasa hyperem tu . Last warded 17w .. 😌