hyperamesis gravidarum

saya baru 10weeks . kne muntah teruk . admited hspital . potasium low . . urine ketone 4+ . now still rasa mual .byk sgt angin. tp dah bkurangan . ade yg muntah/mual/loya teruk mcm saya ??

2 Các câu trả lời

sis mkn x? biasa klau alahan teruk mmg mcm ni..sbb xckup zat kan..jgn skip or mls nk mkn..sbb rse mcm end up muntah jugak..hehe..mkn je k..muntah pn xpe..

6y trước

mkn je . tp semua reject . doc pn cakap dont worry . lepas 4hr u admit balik 🤣. smpai 12-14weeks. hr ni ok sket. sbb br dscharge . hopefully habis terus la . penat

Sama la saya..td p klinik dktr cek ketone sy high/ gelap..dia buat surat p hospital..tp sy xpergi pun sbb nanti kena warded lama..anak kecik lg😞

5y trước

Oyeke . Pegi klnik biasa lah . Minta drip air sket . Dlm 2botol ke . Bahaya jugak . Takut kidney kita pulak prob kan . Alhamdulillah . Saya dah lepas fasa hyperem tu . Last warded 17w .. 😌