boleh atau tidak di amalkan..

saya ada kencing manis dari sebelum saya mengandung.. skrg ni saya jalani injuction insulin.. tetap jugak gula darah tinggi.. kandungan saya da 16 minggu.. boleh ke saya amalkan minun jus peria katak dan epal hijau.. siapa yang ada pengalaman tolonglah kongsi bersama saya..

5 Các câu trả lời

Hi sis..bacaan tinggi brpe ke atas kena insulin yea...sy pun ada kencing manis..in control...sblom insulin sis punya bacaan brpe yea...?

5y trước

Pas makan 7.8 k yea...tapi kat kk sini doc ckp nk kena ada dlm 6.7 lepas mkn...tu ari i punya bacaan 6.7 je doc ckp tinggi...