gula dlm darah dh stabil

Sy minum jus peria katak + epal hijau alhamdulillah... Turun dgn baik... Nasi 1 ari sekali... Yg lain roti wholemeal

gula dlm darah dh stabil
2 Các câu trả lời

Klau time bsp ja ok kot 1x mkn nsi. Klau hri2 lain mkn la at least 2x shari. Lengkap kn dgn sayur n protein . Sbb tkut baby xckup zat n nutrient kt dlm utk tumbesaran dia. 😊 sy dlu gdm. Mkn 1 senduk nsi 3x shri (nasihat dietician) . Mkn skit tp kerap. Sbb klau mkn bnyak skligus jd pedih ulu hati.

Minum hari2 ke??