Berat badan

Hi mama. Nak share cerita & tnya pendapat. Saya sekarang 20minggu. Berat badan tak naik sgt. Risau pon ye. Saya gdm on diet control. Sekarang mkn mmg control suku separuh. Tp ada masa mkn je mcm biasa tp portion kawal. Tp tu la berat tak naik jd risau. Dari awal mengandung 50kg lepastu turun 49, skrg dh 51kg je. Sbb kn ada gdm tu yg takut nk mkn lebih or mkn yg merepek huhu.

4 Các câu trả lời

samalah saya pun tak berat naik hanya 59kg walaupun ada gdm saya control diet misi kat kk dah marah sekarang dah masuk 21minggu dah khamis depan checkup

Saya pun gdm on diet. Berat asyik turun/maintain. Berat turun kena bebel, berat naik pun kena bebel kann. Enjoy the journey je lah ye 😂

haha masalah sy skrg ni awal2 turun 4kg now naik 5kg cm ne tu😂😂😂pening nk jaga ni